Blog

O schimbare de instalatii sanitare nu trebuie sa iti dea dureri de cap

Fiecare casa trebuie sa fie confortabila, dar si frumoasa. Acest principiu ar trebui aplicat in fiecare camera din casa, inclusiv in baie, indiferent cat de limitat este spatiul. Fiind una dintre cele mai importante camere din casa, trebuie sa fii intelept in alegerea accesoriilor de baie pentru spatii mici. La fel si schimbarea instalatiilor sanitare este foarte importanta.

Prin urmare, aici sunt cateva sfaturi si truc pe care le poti utiliza pentru a alege cele mai bune decoratiuni pentru baie.

civil1Din moment ce exista doar un spatiu limitat, care poate fi utilizat, nu poti utiliza tot spatiul pentru decor. Prin urmare, poti utiliza piese de  decor care au o functie dubla, astfel cand vei apela la schimbarea de instalatii sanitare, vei impusca doi iepuri dintr-o singura lovitura.

De exemplu, poti utiliza cosul de rufe care are un design unic si frumos, prin urmare, nu e numai un cos de rufe, acesta va avea, de asemenea, aceeasi functie ca si decorare vaza care, de obicei plasat in baie, daca exista suficient spatiu.

Acest tip de aplicatie poate fi utilizata astfel incat sa obtineti si functionalitatea si frumusetea.

De exemplu, dulapul pe care il vei plasa in baie pentru obiectele specifice de baie ar trebui sa aiba o anumita infatisare. Cateva elemente decorative pot face diferenta dinre un dulap oarecare si un dulap cu stil. Prin urmare, mobilierul va adauga mai multa frumusete la camera mica, fara prea mult efort.

Cu toate acestea, trebuie sa te asiguri ca ornamentele au aceeasi tema ca si baia.

De exemplu, daca aveti o baie eleganta, ornamentele ar a trebui sa urmeze aceleasi linii clasice. In timp ce pentru baie moderna, decorul poate fi un design grafic simplu.

Un alt sfat atunci cand vrei sa faci o schimbare de instalatii sanitare pentru spatii mici este de a alege obiecte de decor care ar putea fi agatate pe perete in loc de podea. In felul acesta baia va parea mai aerisita si mai mare.

Prin urmare, in loc de un vas sau o lampa in picioare, este mai bine  a alege accesorii baie pentru spatii mici, de perete.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.