CONSTRUCTII CIVILE

constructii civile

Colaborand cu compania noastra vei avea ocazia de a primi servicii de calitate in domeniul constructiilor civile. Reprezentam o companie specializata in acest domeniu ce propune oferte de pret avantajoase pentru fiecare client in parte. Nu trebuie decat sa ne contactezi pentru a discuta despre lucrarile de care ai nevoie. Cu siguranta vei fi multumit de ceea ce vei primi din partea noastra, deoarece investim mereu in procese de lucru, solutii si produse pentru a ne desfasura activitatea in cele mai bune conditii. Ne dorim sa avem parte numai de clienti multumiti si facem totul pentru ca acest lucru sa se intample.

 

  • Andrei Cosma, Agent Imobiliar

    Consider ca este foarte important sa gasesti o companie specializata in domeniul constructiilor civile. Spun acest lucru deoarece numai in cazul in care compania va oferi clientilor calitate, lucrarile finale vor fi exact ceea ce acestia isi doresc. Dupa mai multe cautari, am ajuns sa iau legatura cu cei de la ATD System pentru servicii de constructii. Am fost incantat inca din momentul in care am vorbit la telefon de ceea ce mi-au propus. Cel mai important lucru este ca au facut exact cum au spus si au pus in aplicare ideile pe care eu le-am avut si pe care le-am discutat impreuna. Sunt multumit de colaborarea cu ATD System.

  • Vlad Baicu, Manager Lant Hotelier

    Nu credeam ca exista o companie de constructii ce poate oferi exact ceea ce isi doreste clientul. Cei de la ATD System au fost primii cu care am colaborat si au facut exact ceea ce mi-am dorit. Sunt foarte incantat de tot ceea ce reprezinta aceasta companie si mai ales de modul de lucru. Eficienta lor m-a surprins in unele momente, iar lucrarile pe care le efectueaza le termina mereu la timp. In plus, angajatii lor sunt foarte seriosi si muncitori, ceea ce m-a surprins. Ii recomand.

Constructiile civile cuprind toate cladirile care gazduiesc omul si activitatile sale. Vorbim despre cladiri de locuit, cladiri social-culturale, cladiri administrative, cladiri comerciale, etc. Cand ne referim la constructii civile acestea pot fi case, spitale, scoli, sedii de birouri, magazine, hoteluri si centre de afaceri, restaurante, pensiuni, teatre, campusuri universitare, blocuri, etc.
ATD System ofera servicii complexe sau simple. Seviciile complexe presupun proiecte complexe precum construirea de ansambluri rezidentiale, blocuri turn, centre de afaceri si realizarea de case la cheie.
Serviciile simple sunt cele de consolidari, realizarea unui foisor, terase si casele la rosu.
In realizarea locuintelor folosim materiale de cea mai buna calitate si tinem cont de cele mai noi aparitii in materie de constructii. Astfel, realizam locuinte din materiale clasice precum beton, caramida, dar si case din lemn.

Partenerii nostri:

Oricand veti dori lucrari de calitate in domeniul constructiilor civile, iti stam la dispozitie cu toate informatiile pe care le doresti. Calitatea serviciilor pe care le propunem te va multumi pe deplin, deoarece investim foarte mult in multumirea clientului. Astfel, suntem in masura sa utilizam cele mai bune tehnici de lucru, produse si solutii prin care sa fim eficienti si rapizi. Nu ezita sa ne contactezi pentru lucrarile pe care le oferi.