Blog

Ce sa intrebi inaite de schimbare de instalatii sanitare

Iata ce intrebari trebuie sa iti pui, daca deja te-ai gandti ca baii tale i-ar sta bine cu o schimbare de instalatii sanitare, ori vreo redecorare si un redesign inviorator.

Ai destul spatiu?

Care este suprafata baii tale? Ti-ar trebui ceva mai mult spatiu? Cine foloseste baia? Ar fi cazul sa o transformi intr-o baie dubla? Exista posibilitatea sa te extinzi pe hol, intr-un dormitor sau intr-o debara? Daca locuiesti la casa, ai posibilitatea sa creezi o anexa?

Aceste intrebari sunt necesare, mai ales daca planuiesti sa iti maresti familia, ori daca simti nevoia de o schimbare de instalatii sanitare care sa iti schimbe stilul de viata.

Cum vei aseza totul?

Ce asezi de obicei pe blatul de langa chiuveta? Produse de toaleta, cosmetice, bijutetii, uscatorul de par? Ce altceva ai vrea sa ascunzi vederii, intr-un dulap? Unde vei aseza prizele? Dulapiaorele din prezent sunt dezorganizate siiti este greu sa gasesti lucruri?

Aceasta este etapa urmatoare in care trebuie sa pui cap la cap necesitatile tale de depozitare si nevoia de stil si curatenie.

Trebuie sa inlocuiesti dulapioarele vechi?  Cele pe care le ai deja sunt suficient de rezistente la umezeala? Sunt in stare buna?

Cum ramane cu cada de baie sau dusul?

Sunt destul de mari? Pe care dintre ele o folosesti mai des? Ce stil de cada sau dus prefer?

Daca iti doresti un dus, ce ti-ai dori sa aiba? Poate mai multe duze de vibromasaj, abur sau poate chiar o bancuta antiaderenta in cazul in care ai copii micisau locuiesti cu parintii sau buncii batrani.

Daca iti doresti o cada de baie, vei avea nevoie de duze de masaj? Ti-ar trebui o cada de baie mai mare?

Cum este iluminarea? Esti multimit de ea in prezent?

Ai instalatii electrice durabile si rezistente la umezeala? Poate ar trebui sa le schimbi? Ai nevoie de lumina artificiala pentru machiaj? Ai posibilitatea sa instalezi o fereastra?

Asadar, intrebarea finala este, ai nevoie sa faci o schimbare de instalatii sanitare? Cand incepi?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.